PITTA SEKER AALST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Seker Aalst. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 14:33 Rijst gevraagd maar het waren frieten !!!!!! Rijst dat zijn die witte langwerpige korrels !!!!!
19 feb 2024 om 7:43 alles was top
12 feb 2024 om 15:05 heerlijk dat je bestelling 20 minuten eerder er is dan dat er gevraagd is... Was all zoals altijd top warm en met een vriendelijke bezorger ook... Dankuwel
11 feb 2024 om 8:57 Veel te duur voor wat je maar krijgt wat schotels betreft.
6 feb 2024 om 1:38 Alles super! Vriendelijke chauffeur ook! Dankuwel
4 feb 2024 om 20:14 Snelle levering. Eten prima zoals verwacht!
29 jan 2024 om 20:48 Super lekker en perfect geleverd en warm .
26 jan 2024 om 22:42 Perfect op tijd geleverd. Kwaliteit 100/100. Alleen ... ik merk dat de prijzen fors gestegen zijn tgo vorig jaar ... en met fors, bedoel ik fors ... niet 1€, maar liefst 5€ op een schotel
20 jan 2024 om 22:54 Lekker als altijd. Veel vlees, maar toch nog goeie balans met de groenten. Wij blijven terugkomen!
19 jan 2024 om 12:32 Top lekker en snel
19 jan 2024 om 6:11 Zeer lekker en zeer snel geleverd top
13 jan 2024 om 22:13 Snelle levering. Eten zoals steeds heel lekker.